Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Každý tábor má svou motivaci

Připravujete tábor s indiánskou, rytířskou, pirátskou nebo námořnickou tematikou? Mravenec může leccos usnadnit.

  • Publikováno: 04. 07. 2010

Mravenec.cz připravil v době letních táborů akční nabídku táborových potřeb. K dispozici je bohatý výběr.

Předsudky proti kupovanému lze smést bez obav pod stůl. O co kratší dobu se budou vedoucí věnovat podobným maličkostem, o to lépe se mohou zamyslet nad celým fungováním tábora a vydechnout si, aby byli pro děti odpočatí a mohli jim ze sebe dát jen to nejlepší.
Těžko existuje tábor, kde by bylo před začátkem času nazbyt. Vždycky se něco najde a pokud se nezapomněl sehnat zdravotník, ale diplomy, není nic ztraceno.

Vybírat se dá od diplomů a ostatních jednoduchých tiskovin (rozkazy, jídelníček, diplomy, upomínkové lístky nebo pohlednice) přes drobnosti jako medaile nebo pexesa až po publikace s podrobným programem a hrami.

Každý tábor má své téma. Existuje ale i hodně obecných a právě k těm se dají sehnat praktické pomůcky v internetovém obchodu Mravence. Ať už po táboře pobíhají indiáni, rytíři, husité, kelti, piráti, mořeplavci nebo námořníci, Mravenec počítá se vším.

www.mravenec.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...