Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Kdo chce zapalovat, musí sám hořet - na CVVZ v Chrudimi!

Celostátní vzájemná výměna zkušeností se letos bude konat 12. - 14. listopadu v Chrudimi. Na stránkách již přibývají informace.

  • Publikováno: 25. 06. 2010

„Kdo chce zapalovat, musí sám hořet“ je letošním mottem celé akce. Právě k tomu by letošní CVVZ měla vést – vždyť plamen sdílený je silnější než jeden osamocený plamínek!

Celostátní vzájemná výměna zkušeností je místem, kde se jednou ročně dobrovolně setkávají vedoucí působící v malých i velkých organizacích, spolcích a klubech a v duchu Galénova „přátelství rozrůzněných“ porovnávají své názory a zkušenosti.
Posláním CVVZ je vytvářet prostor pro komunikaci názorových proudů v práci s dětmi a mládeží ve volném čase, vyhledávat závažná témata a společné problémy a nastiňovat jejich možná řešení, udávat směr v práci NNO, popularizovat problematiku na veřejnosti a v médiích.

Akce je určena každému, kdo si myslí, že mu tato akce přinese poučení, dobré nápady a dobrou náladu. Je pro všechny, kteří pracují s dětmi a mládeží, ať profesně či ve volném čase, a ví, že CVVZ je akce, na které nesmí chybět. Účastnit se mohou alespoň osmnáctiletí lidé, od patnácti let je možné se na akci přihlásit s garantem.

Registrace je již otevřena! Přihlásit se je možno až do 31. října 2010. Čím dřívější přihlášení, tím bude mít účastník nižší poplatek – bližší informace lze nalézt na stránkách akce.

Letos se pravděpodobně pozmění základní typy programů:
Workshop – je klasická forma rukodělné činnosti, při které si něco vyzkoušíte, naučíte se něco vyrábět, realizovat, zahrajete si.
Seminář – je klasická výuková forma, na které vás chce lektor něco naučit nebo vám předat něco z vlastních zkušeností.
Diskuse – je rovněž klasickým programem, kde společně s lektorem budete hledat odpovědi na palčivé otázky dneška.
Pohyb – je druh programu, ve kterém budete moci vypnout myslicí ústrojí a budete se moci odreagovat u sportovních nebo tanečních aktivit.
Exkurze – na většině CVVZkách se tento typ programu dělil zvlášť jako doprovodný program. My ho chceme povýšit na plnohodnotnou programovou úroveň a určitě se bude na co těšit.

 

www.cvvz.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...