Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Ekostan Hnutí Brontosaurus putuje po republice

Kde všude bude letos informační stánek Ekostan Hnutí Brontosaurus?

  • Publikováno: 07. 02. 2010

Ekostan Hnutí Brontosaurus je informační stánek, který putuje po různých festivalech, veletrzích a dalších akcích a nabízí pestrou paletu informací o environmentálních tématech. Návštěvníci akce tak mají možnost seznámit se se současnými problémy životního prostředí zajímavou formou: pořádají se besedy a projekce, pro děti i rodiče jsou vymyšlené ekohry a ekokvízy. 

V roce 2010 se Ekostan Hnutí Brontosaurus podílí na těchto akcích v Brně a okolí:

Ve dnech 14. až 17. ledna se Hnutí Brontosaurus prezentoval na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Regiontour na BVV, který zaštiťovaly ČRDM a Chaloupky o. p. s.

Tradiční oslavy Dne Země, tentokrát na téma „Pod stromy a se zvířátky“, se letos konají ve dnech 23. a 24. dubna v Lužáneckém parku. Společně s Nadací Partnerství a sdružením Rezekvítek připravuje Brontosaurus aktivity pro školy i širokou veřejnost.

O víkendu 7. až 9. května mají Brňané možnost navštívit Centrum ekologické výchovy Švýcárna u Blanska, kde bude probíhat Evropský den parků. Součástí akce budou výstavy, besedy, hry pro děti, exkurze do historie Švýcárny a jejího okolí.

Na začátku října se Hnutí Brontosaurus představí na již tradičním Biojarmarku na Zelném trhu, který propaguje nejen zdravou výživu, biopotraviny a výrobky šetrné k životnímu prostředí.

Kromě výše uvedených akcí v Brně zavítá Ekostan Hnutí Brontosaurus i na další festivaly po celé České republice. Zmíněné aktivity Hnutí Brontosaurus se konají za podpory Magistrátu města Brna a společnosti Ecobat.

 

 

www.brontosaurus.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...