Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Ve Skiareálu na Lipně lyžování na čerstvém sněhu bez front

Po víkendovém náporu se můžete na Lipně těšit na pohodové lyžování bez front na skvěle upravených sjezdovkách, které po nedělním sněžení pokrývá čerstvý přírodní sníh!

  • Publikováno: 20. 01. 2010

Skiareál Lipno má otevřeno nejvíce kilometrů sjezdovek v jihočeském a západočeském kraji (8,3 km), na kterých leží až 85 cm sněhu. Lyžování se ve všední dny díky všednodenním slevám vyplatí, navíc v pondělí a úterý dostanete k večernímu skipasu ve skibaru Hříbek svařák nebo horký čaj zdarma.

V provozu jsou všechna přepravní zařízení. Lyžuje se denně od 9 do 16 hod – navíc je každý den od 17.45 do 20.45 v provozu večerní lyžování na osvětlené 1300 m dlouhé Jezerní sjezdovce. Všichni do 18 let lyžují za dětské ceny! Parkování zdarma pro 650 aut přímo u lanovky.

Na bruslařské dráze měl v pondělí led 20 cm a desetikilometrová dráha mezi Lipnem a Frymburkem je denně upravována a kartáčována.
Dobrá zpráva pro běžkaře – okolo Alpské vyhlídky je upraven 10 km dlouhý okruh pro klasický styl i bruslení, na zamrzlém Lipně (14 km) je upraven okruh pro skating i klasický styl.
Pro seniory a maminky s kočárky je prohrnuta osvětlená Promenádní stezka z Lipna nad Vltavou až do Frymburku v délce 8,5 km. Tam, kde se v létě prohánějí inline bruslaři, se můžete vydat na procházku a kochat se nádhernými pohledy na zamrzlé Lipno a bruslařskou dráhu.

Rodinné lyžování se v lednu ve Skiareálu Lipno vyplatí! O slevách a mimořádných akcích se více dozvíte na oficilních stránkách.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...