Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Rychlé šípy se schovávali v mateřské školce

Ve dnech mezi 13. listopadem a 17. prosincem hledalo mnoho dětí Rychlé šípy, kteří byli umístěni někde na Starém Městě.

  • Publikováno: 20. 01. 2010

Sololitové postavy životní velikosti stály na některém balkóně a úkolem hráčů bylo jejich nalezení, vyfotografování či nakreslení a odeslání výsledku pořadateli.

Jako již osmkrát, i tentokrát si neúspěšní hledači div že nervali vlasy z hlavy, když se dostavili na Večer světel ke kostelu sv. Haštala. Rozuzlení hry pro ně bylo nečekané – Rychlé šípy na ně totiž shlížely jen pár kroků od místa srazu z balkónu mateřské školy v ulici Za Haštalem.

I letos byl balkón zvolen tak, aby postavy byly na očích, ale nikdo je tam nenašel. Účelem hry totiž není jen pouhá zábava a ukrácení dlouhé chvíle, cílem je i otevřít oči všem, kteří se procházejí po Praze. Je naprosto jedno, z jaké strany začali pátrači v uličkách hledat. Všude v Praze se je na co dívat a co objevovat. Každý rok to je vždy nová výzva pro stovky pátračů a každý rok všichni závidí Rychlým šípům to krásné místo, kam se až dostaly.

Pátrací hru Hledáme Rychlé šípy pořádala Pražská pobočka Sdružení přátel Jaroslava Foglara již 9. rokem.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...