Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Přijeďte na Ledovou Prahu 2010!

Pro děti, které se v období pololetních prázdnin 29. - 31. ledna chtějí pobavit a také si rozšířit své vědomosti o pražských kulturních památkách, je tady Ledová Praha. Tuto akci pořádá…

  • Publikováno: 12. 01. 2010

Počet účastníků akce rok od roku stoupá, stejně tak stoupá i počet dětí z dětských domovů, pro které je to často jediná (a navíc finančně velmi dostupná) možnost, jak navštívit Prahu.

Díky množství spolupracujících institucí nabízí Ledová Praha možnost prožít tři dny v hlavním městě a poznávat jeho historii, památky, navštěvovat muzea i nejrůznější turistické atrakce a dokonce i kulturní představení (koncert, divadlo či film, podle aktuální nabídky Ledové Prahy).

Ledová Praha nabídne svým účastníkům jednotnou vstupenku, která jim otevře dveře do muzeí a galerií (např. Národní či Židovské muzeum, Muzeum voskových figurín) a dalších institucí (např. Pražský hrad, Strahovská knihovna, Loreta, Martinický palác, Bobová dráha Prosek). Všechna tato místa můžete navštívit zdarma nebo za symbolickou cenu.
Seznam muzeí a institucí najdete ZDE.
Nabídka je nadále doplňována a aktualizována.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...