Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Aquapalace v prosinci ve znamení oslav

Aquapalace Praha připravil pro své návštěvníky v zimní sezóně několik novinek. Každý den je možné vyzkoušet populární aquazorbing, začínající plavce potěší plavecké kurzy, rodiče ocení nový…

  • Publikováno: 09. 12. 2009

Každý den si mohou návštěvníci Vodního světa Aquapalace zdarma vyzkoušet originální atrakci aquazorbing. Populární chůzi po vodní hladině v obrovském nafukovacím balónu si lze zkusit na 10 minut vždy od 20:00 hodin v bazénu s vlnobitím, který se nachází v Paláci pokladů.
Od 12. prosince 2009 bude ve Vodním světě čestlického aquaparku k dispozici také dětský koutek. Zatímco si rodiče budou moci nerušeně užívat Saunového nebo Vodního světa, děti budou pod dohledem zkušených animátorů, kteří se postarají o jejich zábavu.
Pro děti od šesti let a dospělé nabízí Aquapalace Praha také sezónní plavecké kurzy Aquaswim Season, které je možné do konce roku 2009 pořídit za speciální zaváděcí cenu. Zkušení plavčíci Aquapalace Praha jsou zájemcům k dispozici i pro individuální plaveckou výuku Aquaswim Individual.
Od 1. prosince nabízí Aquapalace Praha také jako jeden ze tří salonů v České Republice novou masážní proceduru Terraké od kosmetické značky Thalgo. Prostřednictvím dvou nových kosmetických a čtyř tělových ošetření naleznou zákazníci harmonii mezi uvolněním těla a krásou a čistotou duše.

Prosinec se odehrává v Aquapalace Praha, největším českém aquaparku, ve znamení oslav.

V sobotu 12. prosince od 18:00 do 21:00 hodin zpříjemní návštěvníkům koupání v Aquapalace Praha Vánoční Óčko barmanská show. Těšit se tak všichni mohou na skvělou hudbu, clasic show a fire show mistrů v míchání drinků a výborné osvěžující nápoje zdarma. Program bude obohacen o netradiční soutěže o zajímavé ceny.
Ve čtvrtek 17. a v pátek 18. prosince nastanou v restauracích čestlického sportovně-relaxačního centra Dny francouzské kuchyně. Lze si na nich pochutnat třeba na galské zeleninové polévce, roládě z vepřového masa s olivami, koláči s kuřecím masem a zeleninou nebo pečené makrele na pomerančích.
Jedině v Aquapalace Praha se můžete připravit na příchod nového roku v plavkách. V sobotu 26. prosince vás od 19:00 do 23:00 hodin v čestlickém Vodním světě čeká Předsilvestrovská párty.

Navíc dostávají návštěvníci po celý prosinec k tělovému ošetření Indoceane v oddělení spa dárek v hodnotě 300 korun.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...