Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Hotel Kolínská Bouda nabízí pobyt v nádherném prostředí Krkonoš

Hotel Kolínská Bouda leží v nádherném prostředí Krkonošského národního parku ve výšce 1117 m. n. m. Svým návštěvníkům nabízí ubytování ve 32 pokojích s vlastní sprchou a WC, celková kapacita…

  • Publikováno: 04. 12. 2009

V létě je otevřena jedna z největších a nejhezčích venkovních teras v Krkonoších, na které se o víkendech grilují klobásy a steaky.

K vybavení hotelu patří také krytý bazén a srubová sauna, tělocvična pro deset až dvanáct cvičících, horolezecká stěna pro malé děti, stolní tenis, dětské hřiště s prolézačkami a velkým dřevěným hradem s klouzačkou, hřiště na fotbal a volejbal a pro případ špatného počasí také samozřejmě společenská místnost s kulečníkem a fotbálkem. Za hotelem jsou pro ubytované hosty k dispozici ohniště na opékání buřtů. Na pokojích i v restauraci je hostům k dispozici Wi-Fi připojení k internetu.

Chata je ideálním místem pro aktivní trávení volného času.
V zimě jsou v bezprostředním okolí hotelu upravené běžecké tratě a lehce dostupné jsou i lyžařské vleky v Peci pod Sněžkou. Nejbližší vlek, Mulda u Lidické boudy, je vzdálený 500 metrů a hned vedle hotelu je k dispozici dětský lanový vlek. Půjčovna veškerého lyžařského vybavení – lyže, běžky, snowboardy, sáňky – je přímo v hotelu!
V létě je možné z hotelu podnikat pěší túry, výlety na horských kolech nebo jen tak odpočívat na terase před hotelem. Nádherné okolí si vychutnáte při libovolné z těchto činností.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...