Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Možnost přihlásit učitele do Zlatého Ámose končí 31. prosince 2009

Jen do konce tohoto roku mohou žáci základních a středních škol navrhovat své oblíbené učitelky a učitele do ankety Zlatý Ámos 2010. „Doporučujeme všem, aby nenechávali zpracování a…

  • Publikováno: 01. 12. 2009

Potřebné informace i formulář přihlášky najdou žáci a studenti na webových stránkách soutěže, odkud je možné přihlášku i přímo odeslat.
Přihláška přitom musí obsahovat:
1. stručnou charakteristiku navrhovaného kandidáta a jeho fotografii
2. popis jedné příhody s ním prožité
3. podpisy 100 osob, které s návrhem souhlasí (ve školách do 150 žáků stačí polovina všech žáků)
4. podpis navrhovaného kandidáta, případně i ředitele školy a starosty obce (ti přihlášku neschvalují, pouze stvrzují podpisem, že jsou o ní informováni)

O tom, zda přihláška organizátorům skutečně došla, se pak lze přesvědčit na adrese www.zlatyamos.cz, kde jsou všechny přihlášky zveřejněné.

V lednu a únoru 2010 budou probíhat regionální kola ankety Zlatý Ámos. Na nich musí žáci před porotou přihlášku zdůvodnit a obhájit. Z regionálních kol postupují ti nejlepší do semifinále, které je plánováno na začátek března 2010. Šest nejlepších pak postoupí do finále, které bude v Praze v pátek 26. března 2010.
Z finále vzejde nový Zlatý Ámos, ale také Dětský Ámos, Ámos sympaťák a letos bude poprvé korunovaný také EKO Ámos.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...