Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Finále ProRock 2009 bude 28. listopadu!

ProRock je soutěžní přehlídka autorské a interpretační tvorby mladých rockových skupin. Soutěží se ve věkových kategoriích 13-20 let a 21-26 let. Soutěž je výběrová, hudebníci jsou zváni…

  • Publikováno: 11. 11. 2009

dosažených výsledků v předchozích ročnících.

Cílem soutěže je vytvoření podmínek pro systematickou konfrontaci umělecké úrovně mladých autorů a interpretů v oblasti rockové hudby, a to na celostátní úrovni. Snahou pořadatelů je posilování sebevědomí, technické i společenské úrovně začínajících hudebníků a jejich představení veřejnosti.
Jubilejní X. ročník soutěže klade zvýšené nároky na hudební skupiny nejen při vlastní interpretaci skladeb, ale i v celkovém dojmu včetně společenského vystupování.

Finálový večer proběhne za účasti hostů a veřejnosti. Kapely se v něm, jak jinak, utkají naživo.
Letošní finálový večer proběhne 28. 11. 2009 v Music Clubu Exit Chmelnice!

O to, aby byla soutěž objektivní, se starají odborníci zasedající v porotě. V minulých letech mezi nimi byly takové osobnosti jako Zuzana Michnová, Radim Hladík, Jan Rejžek, Jiří Šlupka Svěrák, Aleš Brichta nebo Miroslav Fišar.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...