Přidat inzerci

Facebook

Navigace


V září Prahu rozvíří taneční rytmy Prague Open 2009

V září se bude konat Prague Open International IDSF 2009. Šestý ročník mezinárodní soutěže ve standardních a latinskoamerických tancích, který představí páry světové špičky, se uskuteční o…

  • Publikováno: 21. 06. 2009

Soutěž Prague Open 2009 je zařazena do světového žebříčku soutěží pod hlavičkou mezinárodní taneční federace, proto má možnost představit v Praze páry z absolutní světové špičky. Protože soutěžní páry sbírají na akcích tohoto typu body do světového žebříčku, je soutěž pro taneční páry a samozřejmě i diváky zajímavější a dynamičtější.

Ve dvou soutěžních dnech bude možné shlédnout standardní a latinskoamerické tance až několika stovek tanečních párů – od kategorie juniorů, mládeže, dospělých až po kategorii seniorů nad 35 let. Po oba dva dny bude sportovní halou znít hudba doprovázející pět různých tanců, tedy waltz, tango, valčík, slowfox a quickstep. Živé a temperamentní rytmy latinskoamerické hudby potom představí mistrovské taneční páry v tancích jako je samba, cha-cha, rumba, paso doble a jive.

V programu obou dnů se budou střídat postupová kola jednotlivých věkových kategorií v obou skupinách tanců až do finále. Výkony tanečních párů hodnotí třináctičlenná mezinárodní porota, v níž jsou zastoupeni někteří bývalí profesionální mistři světa.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...