Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Na jihlavskou Bambiriádu přijede i generálporučík Tomáš Sedláček

Slavnostního zahájení Bambiriády v Jihlavě se zúčastní i generálporučík Tomáš Sedláček, který bojoval ve druhé světové válce. Děti i rodiče s ním budou mít možnost mluvit osobně. „V rámci…

  • Publikováno: 29. 05. 2009

Je to člověk, který prožil válku i komunistický režim a stále má chuť do života,“ říká hlavní organizátor Martin Paclík a dodává, že tím novinky letošní Bambiriády nekončí. Školy mohou v pátek 5. června využít o polovinu levnější vstup do jihlavské ZOO.

Jihlavská Bambiriáda začíná už ve čtvrtek 4. června setkáním dětských parlamentů na krajském úřadě v Jihlavě. „Měly by přijet všechny okresní parlamenty. Setkání se zúčastní i vedení kraje,“ dodává Martin Paclík. Na pátek i sobotu je připravena prezentace různých volnočasových organizací. „Ti, co přijdou, určitě získají inspiraci, jak smysluplně naplnit svůj volný čas. Návštěvníci se mohou také těšit na historický šerm, projížďku na koních, lanové aktivity a ukázky zásahu hasičů a policie. Kromě toho vystoupí i kapely Zatrestband, Laura a její koťata nebo třeba Pio Squat,“ vyjmenovává Paclík.

Na Vysočině se konala Bambiriáda sedmkrát. Letos je podruhé v Jihlavě. V roce 2006 ji navštívilo přes pět a půl tisíce návštěvníků. Účast na letošním ročníků očekávají organizátoři ještě větší.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...