Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Na školní výlet do Aquapalace Praha

Aquapark Aquapalace Praha se rozkládá na ploše 9 150 m2 a poskytuje nespočet možností vyžití pro všechny věkové kategorie. Nejvíce je určitě ocení děti a mládež, na které v něm čeká řada…

  • Publikováno: 23. 05. 2009

Právě pro dětské kolektivy byla vytvořena speciální slevová nabídka. Učitelé, kteří pro své žáky zorganizují výlet do Aquapalace Praha, dostanou pro děti skupinovou slevu 30% ze vstupného. Sleva platí pro skupinu alespoň 10 dětí, dozor má vstup zdarma.
Pro školy aquapark nabízí také organizované kurzy plavání pro děti. Tyto kurzy splňují veškeré požadavky na kvalitní, bezpečnou a příjemnou výuku.

Návštěva Aquapalace Praha je vhodná za každého počasí: zastřešená část aquaparku je v letním období propojena s populární venkovní zónou s venkovními bazény a divokou řekou.

Pro běžnou veřejnost zůstává i nadále platný květnový program, který můžete najít zde nebo na oficiálních stránkách Aquapalace Praha.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...