Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Na Bambiriádě v Jihlavě budou lanové aktivity i historický šerm

Motto letošní Bambiriády, která se uskuteční v Jihlavě 5. a 6. června, je: Nás se to týká. To znamená, že volný čas a jeho naplnění se týká nejenom dětí samotných, ale i rodičů, kteří do výběru…

  • Publikováno: 19. 05. 2009

Bambiriáda, která má už dlouhou tradici, chce rodičům i dětem představit možnosti, které v kraji Vysočina jsou,“ vysvětluje organizátor Martin Paclík a dodává, že rodiče projevují stále větší zájem o zapojení svých dětí do různých kroužků či sportovních klubů.

Bambiriáda umožňuje všem organizacím na Vysočině, které se zabývají celoročně mimoškolní výchovou dětí a mládeže, aby se prezentovaly širší veřejnosti. Je to zároveň způsob, jak se zviditelnit a dát o sobě vědět i dalším zájemcům.
Do Jihlavy se letos sjedou desítky různých spolků a sdružení. Představí se zde dobrovolní hasiči, mažoretky, Junák, Vysočan, Jejda, Javořice a mnozí další. Jejich prezentaci, která bude probíhat živými ukázkami jejich činnosti, dokreslí bohatý doprovodný program.
„Připravujeme lanové aktivity, vystoupí několik hudebních skupin, představí se historický šerm a chybět nebude ani projížďka na koních,“ vyjmenovává Martin Paclík. Pro všechny návštěvníky je vstup zdarma.

Letošní novinkou, kterou využijí především školy, je páteční vstup do jihlavské ZOO s padesátiprocentní slevou. Je však nutné se s předstihem nahlásit. Školy tak mohou jít v pátek od osmi do ZOO a na desátou se přesunout na Bambiriádu.

Bambiriády se konají v každém kraji republiky už jedenáctým rokem. Každý rok se přijdou podívat nebo získat inspiraci desítky nových zájemců. „Je to také možnost jak strávit příjemný rodinný víkend,“ uzavírá Martin Paclík.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...