Přidat inzerci

Facebook

Navigace


V Aquapalace Praha se v květnu nudit nebudete

Aquapalace Praha slaví první narozeniny. Pro své návštěvníky připravil spoustu dárků a doprovodných akcí. Hlavním lákadlem je program Šťastná rodinka, který cenově zvýhodňuje celé rodiny.…

  • Publikováno: 05. 05. 2009

„Když přijde čtyřčlenná rodina na 3 hodiny, děti si stěžují, že si dostatečně neužily atrakcí a lákadel. Rozhodli jsme se, že snížíme celodenní vstupné a v rodinné vstupence dáme děti téměř zdarma. Vznikla nová, rodinná vstupenka, která se liší až o 800,- Kč od té původní. Nyní si za bezkonkurenční cenu mohou opravdu všechny rodiny dopřát celý den a dostatečně své ratolesti unavit,“ uvedl k tomu Radek Steinhaizl, generální ředitel Aquapalace Praha.

Nabitý program v Aquapalace odstartoval 1. máje a potrvá až do konce měsíce.
Ve středu 6. května se v Aquapalace koná Aquaparty 80. a 90. let, která zpříjemní večerní koupání starými dobrými hity.
Hned následující den, 7. května, slaví Aquapalace Praha své 1. narozeniny, kdy na malé i velké návštěvníky čekají v odpoledních hodinách zábavné soutěže, diskotéka i taneční vystoupení.
Největší květnovou akcí v Aquapalace bude Magnum Chocolate Night. Speciální večer nejen pro milovníky čokolády bude moderovat Leoš Mareš, vystoupí Sámer Issa a taneční skupina Indance. Nebudou chybět zábavné soutěže, skvělá hudba a spousta zmrzliny zabalené v čokoládě.
Speciální program čeká návštěvníky Aquapalace i 23. a 24. května, kdy startuje O2 Extra víkend – dva dny plné zábavy, soutěží, her a dárků se známým moderátorem a showmanem Vláďou Hronem.
Poslední květnovou sobotu si zákazníci Aquapalace užijí opět trochu romantiky při večerním Koupání při svíčkách a v neděli 31. května i v pondělí 1. června se mohou těšit na skvělou zábavu v rámci Dětského dne.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...