Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Vyberte pro své dítě Opravdu dobrý tábor!

V dnešní době pořádá letní tábory mnoho různých občanských sdružení, školních zařízení a firem. Mnoho informačních letáků nabízí senzační nabídky jako pitný režim po celý den či jídlo pětkrát…

  • Publikováno: 20. 04. 2009

Už je to pět let od startu projektu Opravdu dobrý tábor.
Je to projekt, který má za cíl zvyšovat povědomí veřejnosti v oblasti obecných pravidel, jež by měl splňovat každý tábor. Radí, na co si dát pozor, jaké informace vyžadovat od pořadatele i jaké mu vždy poskytnout, ale i na co nezapomenout, až bude rodič malému táborníkovi balit kufry.

Opravdu dobrý tábor se soustavnou informační kampaní ve sdělovacích prostředcích snaží prohloubit zájem rodičovské veřejnosti o tuto problematiku.
Stejně jako v minulých letech je v následujících měsících očekáváno několik stovek dotazů, na který je Opravdu dobrý tábor připraven odpovědět. Nabízí bohaté zkušenosti přímo z táborové praxe i externí odborníky na právo, ekonomiku, hygienu a další obory, jež mohou s letní činností souviset.

Vyberte i Vy svému dítěti Opravdu dobrý tábor!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...