Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Kobercové hry jako netradiční varianta společenských her

Společenské hry jsou skvělou příležitostí, jak s dětmi či přáteli strávit příjemný večer. Často se hry ale doma začnou hromadit, bobtnat, přetékat z polic a zalézat pod skříně, schovávat se za…

  • Publikováno: 28. 03. 2009

Jejich varianty, které mají hrací plochu přímo na koberci, jsou vtipnou a zajímavou možností, jakou lze i ty nejtradičnější hry ozvláštnit. Hra s netradičně velkými figurkami nepochybně zaujme každého a v případě, že malý hráč ztratí při Člověče, nezlob se nervy, lze snadno všechny kostky díky jejich velikosti najít a posbírat.

Kobercové hry jsou zároveň mnohem odolnější než jejich papíroví předchůdci. Velkou výhodou je tedy i možnost zapojení nejmladších, jejichž iniciativu by klasická lepenková hrací plocha nemusela vydržet.

Nejenže se mohou stát kobercové hry zajímavou a originální dekorací dětského pokoje; při pohledu na ně propadají hrací vášni i dospělí, kteří si původně přišli jen seriózně popovídat nad šálkem kávy.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...