Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Energy Truck projektu Energie plus může navštívit i akci vaší školy

Zajímavým oživením eventů, které pořádají neziskové organizace se stal Energy Truck projektu Energie plus, který je podporován společností E.ON Česká republika, s.r.o. Společnost se již několik…

  • Publikováno: 02. 03. 2009

V tomto úsilí chce pokračovat i nadále s novými nápady a invenčním přístupem. Snaží se motivovat veřejnost i jednotlivce k zamyšlení se nad možnostmi úspor energie.

Energy Truck je malý nákladní automobil s přívěsem, který má různé možnosti použití.
Hlavním posláním trucku je zábavnou a zajímavou formou přiblížit dětem svět energie. Během návštěvy trucku se děti dozví, co je to vlastně elektřina, jak se elektrická energie vyrábí, z jakých zdrojů, jakým způsobem se dostane z elektrárny až k nim domů do zásuvky, na co je třeba energie a zásady bezpečnosti. Díky názorným ukázkám a experimentálním pokusům se děti seznámí s elektřinou a možnostmi, jak jí šetřit.
Energy Truck se tak dá využít pro školní akce, oddílové akce, letní a zimní tábory, školení, veřejné akce či městské slavnosti.

Energy Truck je také možné zapůjčit jako jako mobilní pódium. Neziskovým a veřejně prospěšným organizacím zapůjčí projekt Energie plus pro jejich potřeby E.ON Energy Truck zdarma.

Jak si můžete truck objednat? Od 1.12.2008 byl spuštěn rezervační systém na portálu www.energieplus.cz v sekci „E.ON Energy Truck“, kde mají organizace možnost zaregistrovat svůj požadavek, aby truck navštívil jejich akci během následujícího čtvrtletí. Trasa bude plánovaná vždy na jedno čtvrtletí dopředu.
Další možností je objednat truck v Kanceláři České rady dětí a mládeže u koordinátora projektu paní Blanky Liškové:
blanka@adam.cz
tel.: 234 621 296, 777 891 787


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...