Přidat inzerci

Facebook

Navigace


5/09 Účastněte se soutěže o pobyt pro celý kolektiv s CK BK Tour

Cestovní kancelář B&K Tour a informační centrum Borovice.cz vyhlásili na únor zajímavou soutěž pro učitele, pracovníky školních družin, školních klubů a vedoucí dětských kolektivů. Zodpovězte…

  • Publikováno: 02. 03. 2009

První cenou je víkendový pobyt s polopenzí pro kolektiv až 30 dětí včetně doprovodu. Druhá cena je pobyt pro 4 osoby na celý týden s polopenzí a třetí cena víkendový pobyt pro 4 osoby s polopenzí.
Více informací o soutěži naleznete na www.borovice.cz/soutez.

Cestovní kancelář B&K Tour je devátou největší cestovní kanceláří v České republice. Tento rok oslaví 20. narozeniny. V její nabídce naleznete především dětské tábory, školní výlety a rodinnou dovolenou. Ubytování nabízí v chatách a chalupách v České republice a na Slovensku a pobyty s vlastní dopravou v apartmánech v Chorvatsku a Itálii. Provozuje kemp a chaty Stříbrný Rybník a vlastní rekreační areály Ostružno, Pecka a Vysoká Srbská.

Ubytovací zařízení společnosti B&K Tour si můžete prohlédnout na stránkách www.bktour.cz.

Rekreační areál Sklář Ostružno je ideálním místem pro rekreaci rodin s dětmi i vhodným cílem školních výletů či místem pro uspořádání prázdninových táborů. Okolí nabízí Prachovské skály, rybník, sportovní rybolov, půjčovnu lodiček, cyklistické stezky. Více informací na www.sklar-ostruzno.cz.

Areál Pecka se rozprostírá na velmi prostorném pozemku obklopeném bohatými lesy v blízkosti zříceniny stejnojmenného hradu. K dispozici jsou pokoje se sociálním zařízením a chatky. Koupaliště je 300 metrů od areálu. Více informací na www.ubytovani-pecka.cz.

Rekreační areál Vysoká Srbská je situovaný na absolutně klidném místě, v údolí lemovaném lesy a potůčky se pstruhy. Vysoká Srbská je ideálním výchozím bodem k výletům do Teplicko-Adršpašských skal a Broumovských stěn. V okolí jsou ideální podmínky pro turistiku, cykloturistiku, jízdu na kolečkových bruslích, skalní lezení a sběr hub, borůvek a malin. Více informací na www.vysoka-srbska.cz.

Kemp Stříbrný rybník je ideální pro klidnou rodinnou dovolenou uprostřed nádherné přírody. Milovníky sportu zaujmou víceúčelová hřiště, minigolf, paintball a adrenalinový park. Děti ocení především zdejší tobogán a dětský koutek. Kromě příjemného koupání můžete také využít půjčovnu loděk a šlapadel. Více informací na www.stribrny-rybnik.cz.

Apartmány Horní Mísečky jsou dokonalým místem pro aktivní trávení dovolené. V zimě nabízejí ideální podmínky pro lyžování, v létě jsou výborným výchozím bodem pro pěší hřebenové túry či cyklotúry. Ubytování je přímo na sjezdovce. Pobyt vám zpříjemní snowtubingová dráha nebo Aquapark Rainbow ve Špindlerově Mlýně. Více informací na www.apartmany-misecky.cz.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...