Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Burza nápadů letos na téma Táborová NEJ

Jihomoravská krajská organizace Pionýra ve spolupráci se Střediskem volného času – Lužánky a Jihomoravskou radou dětí a mládeže zvou všechny ty, kteří chystají tábor, na 23. Burzu nápadů…

  • Publikováno: 23. 02. 2009

března 2009 od 14.30 do 18.30 hodin.
Místem konání je Lata – centrum rodinných aktivit, Plovdivská 8, Brno – pobočka SVČ Lužánky.

Letošní Burza nápadů bude opět jiná. Jejím tématem budou Táborová NEJ a proběhne několik dílen a seminářů na toto téma. Dále je pozváno několik známých osobností veřejného života v Brně a Jihomoravském kraji, se kterými budete moci diskutovat na téma letních táborů a dozvíte se, jak sami vzpomínají na tábory, kterých se zúčastnili.

Přímo na Burze vznikne 23. sborník nápadů k letní činnosti, a to z příspěvků frekventantů školení Hlavní vedoucí letního tábora a příspěvků, které zašlete právě vy. Vítána jsou všechna táborová NEJ, které vás jenom napadnou, např. jak udělat NEJvětší táborák, jak nachystat NEJvětší hru, jaký máte NEJvětší zážitek, jak uvařit NEJlevnější oběd, jaký jste ušli s dětmi NEJdelší pochod, jak jste se postarali na táboře o NEJmenší dítě, kde máte NEJvzdálenější tábor a mnoho dalšího, co jste zažili a můžete se o to podělit s ostatními. Nezapomeňte napsat kdo a odkud jste.

Příspěvky do sborníku, dotazy a připomínky můžete posílat na burza@jmpionyr.cz nejpozději do 5.3.2009. Další informace a průběh příprav můžete sledovat na stránkách www.jmpionyr.cz.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...