Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Britská velvyslankyně slavnostně předala diplomy absolventům Programu EDIE

V Thunovském paláci - v budově Britského velvyslanectví v Praze na Malé Straně proběhlo slavnostní předávání diplomů úspěšným absolventům za rok 2008. Její Excelence Linda Duffield, ambasadorka…

  • Publikováno: 19. 02. 2009

Na Britském velvyslanectví v Thunovském paláci se spolu se svými vedoucími sešlo více než padesát účastníků Programu EDIE od 13 provozovatelů z celé ČR, aby převzali při slavnostním aktu diplomy za absolvování bronzového, stříbrného nebo zlatého stupně Programu EDIE.

V předloňském roce byly diplomy předávány Její královskou Výsostí princeznou Annou, letos se této zodpovědné úlohy ujala J.E. Linda Duffield, britská velvyslankyně v České republice. Pozvání přijali také čestní hosté – pan Ivan Chadima, předseda Programu EDIE v ČR, zástupce MŠMT ČR – 1. náměstkyně ministra paní Eva Bartoňová, 1. místopředsedkyně Senátu paní Alena Gajdůšková a další lidé ze škol a institucí, kteří aktivně Program podporují.

J.E. Linda Duffield krásnou osobitou češtinou přivítala všechny přítomné a poděkovala jim za obětavou a náročnou práci, kterou v rámci chodu Programu realizují. „Jako držitelka zlatého diplomu vím, že jeho dosažení vyžaduje značné úsilí a vytrvalost,“ zdůraznila paní velvyslankyně.

Tentokrát bylo uděleno 28 bronzových, 18 stříbrných a 9 zlatých diplomů. K pražským oceněným se přidali účastníci Programu z Českých Budějovic, Světlé nad Sázavou, Liberce, Poděbrad, Holešova – Všetul, Říčan, Uherského Hradiště a Mnichova Hradiště. Všichni studenti přijali gratulaci velmi důstojně a dnešní den byl pro ně vyvrcholením jejich úsilí. Slavnostní akt byl završen hudebním vystoupením a předáním kytice velvyslankyni jako velký dík za podporu a zajištění slavnostní atmosféry.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...