Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Cena pro mládež v oblasti rozvoje 2008/2009

Jste ve věku od 16 do 18 let? Jste Evropan/-ka? Pak Vám nic nebrání v tom, abyste se zúčastnili soutěže Cena pro mládež v oblasti rozvoje 2008/09. Můžete vyhrát třeba i výlet do Afriky. Stačí,…

  • Publikováno: 08. 02. 2009

Témata nejsou vybraná náhodně, v letošním roce je zastřešujícím tématem celé soutěže “Rozvoj člověka”.

V soutěži se bude udělovat 27 prvních cen – jedna pro každý členský stát EU. Všech 27 vítězů pojede do Afriky na pětidenní výlet. Tam teprve skutečně pochopíte, v čem spočívá práce na rozvoji. Součástí „výletu“ bude i návštěva projektů vzniklých v rámci rozvojové spolupráce. Pozvání obdrží rovněž učitelé, kteří na vítězné studenty dohlíželi.
Zkrátka však nepřijdou ani ti, kdo skončí na druhém místě: 27 držitelů druhého místa bude spolu se svými učiteli a vítězi pozváno na slavnostní předání cen.

Podmínky pro přihlášení se jsou následující: příspěvek musí být podporován školou, škola musí být na území jednoho ze 27 členských států EU a zároveň studenti musejí být ve věku od 16 do 18 let.
Každý příspěvek by měl rovněž obsahovat krátké poselství o rozsahu maximálně sto znaků.

Uzávěrka soutěže je 31. května 2009.
Více informací včetně formuláře pro zasílání soutěžních příspěvků naleznete na www.dyp2008.org.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...