Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Hon na rozhlasových vlnách: letní tábor Dětské tiskové agentury

Jsi zvědavý, pohotový, vtipný, upovídaný a tréma je ti cizí? Rád se učíš nové věci? Počítač je tvůj nejlepší kámoš? Nebo technice vůbec nerozumíš, ale zato z tebe bude spisovatel? Koukáš na…

  • Publikováno: 07. 02. 2009

Nebudeš tam jenom sedět za mikrofonem, na programu bude i celotáborová hra. Jste-li správní novináři, určitě se ptáte: Jaká?

Přeneste se o 80 let v čase zpátky. Je léto roku 1929. Rádio je lidem užitečným pomocníkem, nejrychlejším zdrojem informací i zábavným společníkem. Když se to ale v okolí začíná hemžit nebezpečnými zločinci a policie už je bezradná, dostávají rozhlasáci úkol mnohem důležitější: informovat veřejnost o nebezpečí a s její pomocí se sami zapojit do pátrání. Místo revolveru mají mikrofon, místo rychlého auta neviditelné rozhlasové vlny Začíná dobrodružství, ve kterém tentokrát opravdu půjde o krk.

Jen na tomto táboře zažiješ týden s bezvadnou partou mladých novinářů i profesionálů, během kterého si vyzkoušíš týmovou redakční práci, natočíš vlastní rozhlasový pořad a zažiješ věci, které tě na běžném táboře nepotkají.

Tábor se koná od 8. do 15. srpna 2009 v Chatovém táboře Boubín na Šumavě. Cena 2 900,- Kč.

Dopoledne jsou věnována základům psané a zejména rozhlasové žurnalistiky. Účastníky nemine trocha teorie, co nikoho nezabije, také práce s mikrofonem, střih, moderování, tvorba vlastního pořadu a navíc i vysílání pro Český Rozhlas 2 – Praha. Odpoledne vypukne celotáborová hra, budou i bojovky, sportovní aktivity, koupání, výlety a spousta dalších aktivit.

Hlásit se můžete do 15. června 2009 buď poštou na adresu DTA, Na Nivách 314, 141 00, Praha 4, nebo e-mailem na tabor@dta.cz či telefonicky na 607 625 898 nebo na 241 484 321. Po přihlášení obdržíte podrobnější informace a přihlášku.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...