Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Nejoblíbenějším pražským učitelem je Milan Brožek

V pátek 23. ledna 2009 se v Praze, v konírně poslanecké sněmovny parlamentu ČR, konalo pražské regionální kolo ankety Zlatý Ámos 2009. O postup do semifinále usilovalo 6 pedagogů, které žáci…

  • Publikováno: 24. 01. 2009

, Praha 4, Fleková Milada – ZŠ Na Slovance, Praha 8, Gabašová Jana – ZŠ Dopplerova 351, Praha 10, Růžičková Dana – ZŠ Květnového vítězství 1554, Praha 4 a Skarolková Alena – ZŠ nám.Interbrigády, Praha 6 a jedna paní učitelka – Jiřina Gogolová – přijela až z moravských Kunovic.

V regionálním kole je úkolem navrhovatelů (tedy žáků a studentů), aby před porotou svůj návrh obhájili. Kromě zpracování přihlášky se hodnotí nápaditost, originalita a přesvědčivost obhajoby. Porota do semifinále ankety, které bude 10. března 2009 v Praze na MŠMT, poslala Milana Brožka z OA Vinohradská, Praha 2, který se tak stal zároveň pražským Zlatým Ámosem a Jiřinu Gogolovou ze ZŠ v Kunovicích.

Další regionální kolo ankety Zlatý Ámos se koná 2. února 2009 ve Štěchovicích. O postup do semifinále budou bojovat kandidáti nominovaní ve Středočeském kraji.

Další informace o regionálních kolech naleznete na www.zlatyamos.cz.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...