Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Ledová Praha 2009 vám otevře dveře do muzeí a galerií

V období pololetních prázdnin ve dnech 30. ledna až 1. února 2009 se již podeváté koná akce Ledová Praha, kterou pořádá sdružení Pionýr ve spolupráci s Nadací Dětem 3. tisíciletí a několika…

  • Publikováno: 14. 01. 2009

Ledová Praha nabízí jednotnou vstupenku (slevenku), která Vám otevře dveře do muzeí a galerií (např. Národní či Židovské muzeum, Muzeum voskových figurín) a dalších institucí (např. Pražský hrad, Strahovská knihovna, Petřín, Žižkovská věž, Bobová dráha Prosek). Všechna tato místa můžete navštívit zdarma nebo za symbolickou cenu.

Slevenky lze vyzvednout od 26.1. do 30.1.2009 od 9 do 17 hodin na adrese pořadatele na recepci v sídle Ústředí Pionýra, Senovážné nám. 977/24, Praha 1. Email: info@pionyr.cz, tel.: 222 247 529.

Vstup zdarma je v průběhu konání akce Ledová Praha umožněn do Muzea Policie ČR, Národního muzea a jeho expozic: Historické a přírodovědecké muzeum, Historické muzeum – expozice historických lékáren, Historické muzeum – Musaion, Náprstkovo muzeum, České muzeum hudby – Muzeum Antonína Dvořáka, České muzeum hudby – Muzeum Bedřicha Smetany a dále do v rámci Muzea hl.města Prahy do hlavní budovy na Florenci a Podskalské celnice na Výtoni.

Vstup se slevou, kdy děti a doprovod skupin mají vstup zdarma, platí pro Pražský hrad (Starý královský palác, Katedrála sv. Víta, Václava a Vojtěcha, Bazilika sv. Jiří, Zlatá ulička), Židovské muzeum (Maiselova synagoga, Španělská synagoga, Klausová synagoga, Starý židovský hřbitov a Obřadní síň), dále pro Národní galerie (Schwarzenberský palác, Šternberský palác, Klášter sv. Jiří, Klášter sv. Anežky České, Palác Kinských) a pro Poštovní muzeum – stálou expozici poštovních známek.

Do dalších institucí je v rámci akce vstup s různými slevami. To se týká památek, které spravuje Pražská informační služba (Staroměstská radnice, Staroměstská mostecká věž, Petřínská rozhledna, Bludiště na Petříně), dále vyhlídky na Žižkovské televizní věži, Muzeum voskových figurín, Dům U Bílého jednorožce – výstava Alfons Mucha, historické prostory Klementina (Zrcadlová kaple, Barokní knihovní sál, Astronomická věž), Martinický palác (historické prostory a Muzeum hudebních nástrojů) a Mysteriae pragensis – Muzeum pověstí.

Seznam institucí je průběžně aktualizován. Více informací o akci Ledová Praha naleznete na www.ledovapraha.cz.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...