Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Představte své sdružení i vy na fotografické výstavě v rámci Bambiriády 2009 v Praze

Česká rada dětí a mládeže (ČRDM) nabízí dětským sdružením možnost prezentovat se na fotografické výstavě v rámci Bambiriády 2009 v Praze. Jedenáctý ročník Bambiriády proběhne od 4. do 7. června…

  • Publikováno: 25. 11. 2008

ČRDM nabízí každému sdružení prezentaci na prostoru 1×1 metr.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete do kanceláře ČRDM nejpozději do poloviny března 2009 CD, které bude obsahovat:
• název sdružení, kontaktní informace, stručné představení (text do 150 slov, formát souboru DOC, RTF, případně TXT);
• logo sdružení – v tiskové kvalitě (min. 15 cm × 15 cm při 300 dpi, ideálně ve formátu souboru EPS);
• 4 – 6 fotek přímo z činnosti sdružení, klubovny, tábora apod. – fotografie musí být v tiskové kvalitě (rozměr přibližně A4 při 300 dpi, tedy rozlišení 6 – 8 megapixelů, formát souboru JPG, případně TIFF).

Kancelář ČRDM se postará o grafickou podobu a vytištění na pevnou forexovou desku.

Více informací poskytne:
Blanka Lišková
Email: blanka@adam.cz
Tel: 234 621 296, 777 891 787

Základem Bambiriády se staly tzv. festivaly sdružení dětí a mládeže, které byly organizovány od první poloviny 90. let jako místo pro prezentaci takových sdružení. Akce probíhaly vždy jedenkrát za rok, v Praze. Byly však vnímány pouze jako regionální a vcelku okrajové, navíc poznamenané jistou popisností, neboť nabízely především výstavu a jen málo akce. Změnu v pojetí představoval rok 1998, kdy se v Praze na Pražském hradě uskutečnil festival pod názvem Hrad patří dětem – zde se poprvé prosadila myšlenka uspořádat vedle expozice i určitý happening.
Bambiriáda jako taková se poprvé konala v roce 1999. Tehdy jen v Praze. Již o rok později pořádalo tuto akci osm měst a v dalších letech počet měst neustále rostl.

Portál Borovice.cz je mediálním partnerem Bambiriády 2009. Nabízíme Vám nejaktuálnější novinky týkající se jedenáctého ročníku Bambiriády.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...