Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Vyhrajte vstup pro celý kolektiv dětí do Aquapalace Praha

Pojďte si zasoutěžit s Aquapalace Praha a portálem Borovice.cz. Vyhrát můžete vstup pro celý kolektiv dětí do největšího aquaparku ve střední Evropě a další ceny. Aquapalace Praha, který byl…

  • Publikováno: 14. 11. 2008

Milovníci vodních radovánek ocení zejména atrakce Vodního světa. Ten je tvořen třemi paláci – Palácem relaxu, Palácem pokladů a Palácem dobrodružství.
Účastníkem soutěže mohou být občané České republiky – učitelé, pracovníci školních družin, školních klubů a vedoucí dětských kolektivů. Stačí správně přiřadit k fotografiím jednotlivých paláců Aquapalace jejich název a zodpovědět jednu otázku. Ze soutěžících, kteří zodpoví správně všechny soutěžní otázky, budou vybráni tři výherci, kteří získají skvělé ceny.
První cenou je celodenní vstup pro celý kolektiv dětí (s doprovodem v celkovém počtu max. 33 osob) do Vodního světa, prohlídka veřejnosti nepřístupných prostor – technického podlaží, dále oběd a autobusová doprava na místo a zpět se společností DATA AUTOTRANS.
Druhá cena představuje 3-hodinový vstup pro celý kolektiv dětí (s doprovodem v celkovém počtu max. 33 osob) do Vodního světa a prohlídku veřejnosti nepřístupných prostor – technického podlaží.
Třetí cenou je šeková knížka na služby Aquapalace (vstup do vodního světa) ve výši jednoho tisíce korun.
Soutěž probíhá od 11. listopadu a bude ukončena 5. prosince 2008. Soutěží se prostřednictvím internetové stránky www.borovice.cz/soutez, kde naleznete i podrobné soutěžní podmínky.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...