Přidat inzerci

Facebook

Navigace


První online festival umění

Mladí umělci ve věku 15 - 30 let se mohou zapojit do 1. online festivalu umění, který se bude konat v říjnu 2008. Cílem festivalu je podporovat využívání internetových nástrojů v umění mladými…

  • Publikováno: 11. 08. 2008

Pokud se festival setká s úspěchem, bude ho EMYAN vyhlašovat každoročně.
Do projektu lze přihlásit díla, která jsou publikovatelná na webu. Vypsány jsou kategorie: fotografie, video, text, audio a webové umění. Všechny příspěvky musí být vytvořené v období po 1. lednu 2005 a přihlášené prostřednictvím online formuláře nejpozději do 20. září 2008.
Umělci se mohou přihlásit do více kategorií najednou. Pro každou soutěžní kategorii je však nutné vyplnit online formulář zvlášť. Díla mohou být v různých jazykových verzích. Nicméně díla v jiném než anglickém jazyce musí mít titulky nebo popis v anglickém jazyce a k dílu musí být přiložen psaný jednostránkový stručný obsah.
Festival proběhne na webu emyan.org od 10. do 20. října 2008. Díla bude hodnotit jak mezinárodní nezávislá expertní komise (40% hodnocení), tak uživatelé internetu (60% hodnocení). Díla budou hodnocena nejen po stránce kreativní a technické, ale také z pohledu toho, jak dobře promlouvají k cílové skupině.
Podrobné informace o festivalu a online formulář pro přihlášení naleznete na http://emyan.org


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...