Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Charitativní projekt Darujte sebe! se uskuteční i v letošním roce

I letos se představí veřejnosti na dvou stěžejních akcích charitativní projekt DARUJTE SEBE! na podporu Dětského krizového centra. Den Darujte sebe! se uskuteční 17. května a filmová přehlídka s…

  • Publikováno: 14. 04. 2008

Hlavním cílem projektu je seznámit širokou veřejnost nenásilnou formou s problematikou syndromu CAN a s existencí Dětského krizového centra (DKC) a vzbudit zájem o jeho činnost. Neméně důležitá je i snaha shromáždit prostředky na jeho provoz a další rozvoj. Dětské krizové centrum, o.s. se zabývá již od roku 1992 jako specializované pracoviště odbornou pomocí týraným, zneužívaným a zanedbávaným dětem v ČR (syndrom CAN). Pro letošní ročník akce Den Darujte sebe! pořadatelé připravili stejně jako v minulosti bohatý program. Nebudou chybět hudební a taneční vystoupení, soutěže pro děti, sportovně-zábavné disciplíny, prezentace práce hasičského
záchranného sboru, Městské policie a spousta dalších zajímavostí. Mimo jiné uvidíte kapely Wohnout, Děda Mládek Ilegal Band, UDG, dále Petra Vacka, Magdu Reifovou, Borise Hybnera a studenty HAMU, Pavla Půtu, Ivana Hlase, Divadlo Alfa Plzeň a další.
„V rámci všech 5 minulých ročníků navštívilo tuto akci více než 22 000 spokojených návštěvníků . Nabízíme rodinám s dětmi smysluplně prožít a užít krásný den a darovat svým blízkým to nejcennější – svůj volný čas a zájem. To samé žádáme od partnerů projektu – jejich osobní zapojení do organizace akce,“ říká ředitelka DKC Mgr. Zora Dušková.
V roce 2008 vstupuje projekt do 6. roku trvání a stejně jako v minulých letech proběhne ve spolupráci s Městskou částí Prahy 7 v regionu Prahy 7. Všech 5 minulých ročníků akce Den Darujte sebe! se uskutečnilo v Praze na Letné.
Bohužel v současné době probíhají na Letenské pláni stavební úpravy. MČ Praha 7 nabídla pro konání akce náhradní lokality. Jednání o novém místě stále probíhají.

Nejnovější informace sledujte na stránkách DKC www.dkc.cz nebo stránkách projektu www.darujtesebe.cz.

Dětské krizové centrum, o.s. se zabývá již od roku 1992 jako specializované pracoviště odbornou pomocí týraným,zneužívaným a zanedbávaným dětem v ČR (syndrom CAN). Za dobu svého působení přijalo do své péče již 4 000 klientů. Od roku 1996 také provozuje distanční nonstop službu Linku důvěry DKC na tel.: 2 41 48 41 49 nebo internetovou poradnu, e-mail: problem@ditekrize.cz.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...