Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Junior Internet již podeváté podporuje mladé internetové talenty

Již podeváté mají talentovaní mladí lidé příležitost předvést své schopnosti a dovednosti v internetových soutěžích projektu Junior Internet. Až do 15. února 2008 se do nich mohou přihlašovat se…

  • Publikováno: 28. 11. 2007

Škála soutěží v rámci 9. ročníku projektu se výrazně rozrostla. Mladí internetoví tvůrci se sejdou v březnu na konferenci Junior Internet a vítězové budou Českou republiku reprezentovat i na mezinárodním sympoziu v Polsku.

Projekt Junior Internet je určen talentovaným dětem a mladým lidem do 18 let, kteří se aktivně věnují Internetu. Cílem projektu je být pro ně odrazovým můstkem a podporovat je v jejich dalším rozvoji. Řada minulých vítězů vytváří projekty na profesionální úrovni, které obstojí i v konkurenci dospělých. Někteří si dokonce založili i vlastní firmu a jejich projekty jsou úspěšné i komerčně. Celý projekt Junior Internet iniciovali a s pomocí BMI sdružení organizují sami mladí lidé. Probíhá v rámci kampaně Březen – měsíc Internetu (www.brezen.cz).

Od dnešního dne se mladí lidé na adrese www.juniorinternet.cz mohou přihlašovat do některé ze šesti soutěží vyhlášených v rámci Junior Internetu. Jsou jimi:

* JuniorWeb – soutěž webových stránek jednotlivců (příp. dvou tvůrců)

* JuniorProject – soutěž webových projektů, vytvářených týmem autorů (webové portály, internetové časopisy, webové služby apod.)

* JuniorDesign – soutěž designů a grafických návrhů

* JuniorText – soutěž textů na téma „Internet – dobrý sluha, zlý pán“

* JuniorMobil – soutěž aplikací a her pro mobilní telefony

* JuniorErb – soutěž webových stránek pro města, obce, regiony, turistická místa či veřejnou zprávu

Uzávěrka soutěží je 15. února 2008.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...