Přidat inzerci

Facebook

Navigace


CVVZ se včera narodila a má se čile k světu.

CVVZ se přehoupla do své druhé poloviny svého konání a my máme tu možnost být právě zde a s CVVZkou prožívat společné chvilky. Vám kteří jste neměli možnost navštívit tento víkend Třešť,…

  • Publikováno: 17. 11. 2007

Včera večer byla CVVZ oficiálně zahájena úvodním ceremoniálem. Čerstvě narozené CVVZ a všem účastníkům popřáli samé krásné věci „otec“ Martin Paclík; pan starosta Třeště a nechyběl ani hejtman kraje Vysočina.
V nočních hodinách se pak třešťská CVVZka zapsala do knihy rekordů. Po zahájení se celý průvod vydal k betlému, aby před ním zapálili svíčky. Na rekord dohlížela známá agentura Dobrý den z Pelhřimova.
Večer také už začaly jednotlivé programy a semináře. V jedné z učeben například skupinka zájemců zápasila s hlavolamy, vedle se nacvičovaly skotské tance, z další třídy se ozýval zpěv a kytara, jinde se zase diskutovalo o financování neziskovek nebo o tom, jak komunikovat s novináři. Celou akci provází příjemná atmosféra utvářená lidmi, kteří mají něco společného – práci s dětmi a pro děti.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...