Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Postavme školu v Africe

Čtvrtý ročník veřejné sbírky na podporu základního školství v Etiopii proběhne od 9. do 11. října 2007. Cílem sbírky je každoročně získat finanční prostředky na stavbu základních škol v Etiopii.…

  • Publikováno: 07. 10. 2007

V některých zemích to však pro děti bývá nesplnitelný sen. Proto se společnost Člověk v tísni a Junák – svaz skautů a skautek ČR rozhodli alespoň některým z nich pomoci.

Dosud se díky sbírce Postavme školu v Africe podařilo postavit pět základních škol pro celkem 1160 dětí, které byly předány místní oblastní školské správě, která bude i v budoucnu zajišťovat chod školy, nové vyučující a opravy budovy. Kromě samotné stavby a vybavení je z jiných zdrojů zajištěno i školení učitelů v moderních vyučovacích metodách a interaktivnímu přístupu ve výuce.

Své příspěvky na sbírku Postavme školu v Africe můžete poukázat v průběhu celého roku na sbírkové konto 222 444 555/0300 u ČSOB Praha 1 nebo od 9. do 11. října 2007 skautům v ulicích českých měst přímo do jejich kasičky.

Rovněž je možno přispívat formou DMS: Pošlete textovou zprávu ve znění „DMS AFRIKA“ na telefonní číslo 87777. Cena DMS je 30,- Kč, na konto projektu Postavme školu v Africe bude připsáno 27 Kč.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...