Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Rozvoj čtenářské gramotnosti ve volném čase dětí a mládeže

Národní institut dětí a mládeže Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy (NIDM) připravil pro pedagogy volného času ze SVČ, ŠD a NNO vzdělávací projekt Rozvoj čtenářské gramotnosti ve volném…

  • Publikováno: 26. 06. 2007

Účastníkům budou nabídnuty především praktické metody při rozvoj čtenářství a čtenářské gramotnosti.
Jednotlivé workshopy a hry budou realizovány v přírodě i v prostorách penzionu. Chybět nebudou ani aktivity ,,s příchutí“ zážitkové pedagogiky. Na financování projektu se podílí Krajský úřad Středočeského kraje a Národní institut dětí a mládeže Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, který celý projekt zajišťuje.
Projekt se uskuteční v termínu od 6. srpna do 9. srpna 2007 v penzionu Nový Rybník.
Kurz bude akreditován MŠMT, částku lze hradit z prostředků DVPP.Úspěšný absolvent kurzu získává osvědčení. V ceně je zajištěno ubytování, stravování, metodický materiál a lektorské zajištění kurzu. Dopravu si každý účastník hradí sám.
Účastnický poplatek činí 500,-Kč. Máte-li zájem a chuť zapojit se do tohoto projektu, informujte co nejdříve koordinátora projektu, paní Martinu Strašákovou – strasakova@nidm.cz .

Přihláška je ke stažení ZDE.NIDM MŠMT, Sámova 3, Praha 10, 110 00, mobil: 739 087 674.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...